Lägga till en enhet till Norton Family-kontot

För att kunna övervaka ditt barns internetaktiviteter måste du installera Norton Family på en enhet som ditt barn får använda. Om enheten är en Windows-dator måste du specificera vilket användarkonto barnet använder för att logga in på datorn. Om barnen använder samma dator måste du skapa ett separat konto för varje barn. På så sätt kan Norton Family övervaka varje barn individuellt och sätta regler utifrån barnens olika åldrar.

Du kan när som helst lägga till en enhet genom att logga in på ditt konto från den enhet som du vill installera Norton Family på. Om du inte har tillgång till barnets enhet, logga in på ditt konto från en internetenhet och skicka en nedladdningslänk till dig själv via e-post. Öppna länken på den enhet där Norton Family ska installeras och följ instruktionerna från och med steg 5 i sektionen nedan.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v127107792_nortonfamily_help_sv_se
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 10/12/2018