Hur kan ditt barn ringa eller ta emot samtal när enheten blir låst?

Ditt barns enhet blir låst när du aktiverar Instant Lock eller när de har nått sin tidsgräns för att få använda enheten. När enheten blir låst kan ditt barn inte använda några av de installerade apparna förutom Telefon-appen. Dina barn kan under denna tid ta emot samtal från vilken användare som helst, men endast ringa de tillåtna kontakter som du har angett.

Ringa eller ta emot samtal under omedelbar låsning eller avstängningstid

1. Gör något av följande:

• På enhetens blockerade skärm, tryck på Tillåtna kontakter.

• Öppna Norton Family-appen, tryck på , och tryck sedan på Tillåtna kontakter.

2. tillåtna kontakter trycker du på kontakten som du vill ringa till.

3. När ett barn ringer en tillåten kontakt från blockerad skärm, kan barnet märka att appen är blockerad. Samtalet pågår dock ändå, och är synligt i meddelandefältet som visas i exemplet nedan.

Om det behövs, kan ditt barn även låsa upp enheten genom att använda den PIN-kod som du har angett. Använd informationen nedan för att se PIN-koden.

Se PIN-koden med Norton webbplats

1. Logga in på ditt Norton.

2. Klicka på ett barn som du vill hantera.

3. Under TID -rutan, klickar du på och klickar sedan på under PIN -fönstret.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v126962008
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 26/06/2019