Meddelande om livscykelslut för Norton Family Freemium

Från 24 januari 2018 är Norton Family är inte längre tillgänglig som kostnadsfri prenumeration. För att fortsätta skydda dina enheter som Windows PC, Android eller iPhone kan du köpa Norton Family Premier-prenumerationen eller prova Norton Family Premier i 30 dagar.

Varför upphör Symantec med Norton Family Freemium?

• Symantec granskar regelbundet prenumerationsavtalen i Norton-portföljen och har beslutat att upphöra med den kostnadsfria versionen av Norton Family för att fokusera på att ge våra kunder det rätta skyddet och bästa värdet.

Vi har levererat en kostnadsfri uppgradering av Norton Family Premier till ditt konto för 6 månader. När perioden är slut kan du förnya prenumerationen på Norton Family Premier, men inga ytterligare åtgärder behöver vidtas för att behålla dina aktuella Norton Family-funktioner tills dess.

Hur påverkar detta meddelande min befintliga Norton Family Freemium-prenumeration?

• Din prenumeration uppgraderas till en Norton Family Premier-prenumeration utan kostnad i 6 månader.

De som använder Norton Family Freemium-produkten får ett erbjudande om en fullständig prenumerationen med upp till hela 80 % rabatt, vilket varierar beroende på region.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v125900191_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Android, iOS, Windows
Senast ändrat: 31/05/2019