Se ditt barns aktiviteter med appuppsikt

Appuppsikt stöds på Android-telefoner, surfplattor och Windows-enheter.

Funktionen för appuppsikt är endast tillgänglig i Windows 8 eller senare versioner. Funktionen stöds inte på UWP- eller Microsoft Store-baserade appar eller appar som körs som en tjänst.

Appaktivitetrapport visar en lista över installerade eller avinstallerade appar på barnets Android-telefoner, surfplattor och Windows-enheter. Du kan även se hur mycket tid ditt barn tillbringat på varje app. Men appanvändningstiden kan endast erhållas från enheter med Android 8 eller senare. Du kan även blockera en app om du tror att den är olämplig för ditt barn.

Du kan använda Norton-webbplatsen eller Norton Family-appen för föräldrar för att se barnets aktiviteter.

Nortons webbplats eller Norton Family-appen för iOS

1. Gör något av följande:

• Logga in på ditt konto.

• Öppna appen Norton Family för föräldrar på iOS.

2. Välj det barn vars appaktivitet du vill se.

3. Under avsnittet App kan du se apparna som ditt barn ofta använder. Du kan även se den totala tiden barnet tillbringar på en app på din Android-telefon.

4. För att se den detaljerade rapporten, klicka på Visa detaljer.

5. Gör något av följande, eller en kombination av följande, för att filtrera appaktiviteterna:

• Klicka på Alla enheter för att filtrera aktiviteterna baserat på en enhet.

• Välj tidslinje för rapporten. Du kan filtrera aktiviteterna för den aktuella dagen eller för de senaste 7, 14 eller 30 dagarna.

6. Visa de appar som ditt barn har installerat eller avinstallerat på sin enhet.

7. Om du vill ha mer information om appen klickar du på Appnamn i meddelandet.

Norton Family föräldrakontroll för Android

1. Öppna Norton Family-föräldrakontrollappen i föräldraläge.

2. Tryck på det barn vars appaktivitet du vill se.

3. Gå till fliken Aktivitet.

4. Klicka på Appar i listan.

5. Tryck på rutan för tidsperioder för att visa information om appanvändning under en specifik period.