Visa ditt barns sökaktivitet

Sökuppsikt stöds på Windows-datorer, Android-telefoner och -surfplattor, iPhone och iPad.

Sökaktivitetsrapport visar alla sökord som barnet har använt i de vanligaste sökmotorerna, som Google och Yahoo. Du ser också en ögonblicksbild av de mest sökta termer och fraser för att få en bättre bild av vad dina barn söker efter.

Du kan använda Norton-webbplatsen eller Norton Family-appen för föräldrar för att se ditt barns aktiviteter.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v125453224
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 19/06/2019