Visa ditt barns tidsaktivitetsrapport

Tidsuppsikt stöds på Windows-datorer, Android-telefoner och -surfplattor, iPhone och iPad.

Tidsaktivitetsrapport visar hur mycket tid som barnet dagligen har använt sina enheter under månaden. Den tidsbegränsning du konfigurerar gäller specifikt för en enskild enhet som ditt barn använder. Om ditt barn exempelvis använder tre enheter och du fastställer två timmar som tillåten tid per dag, kommer ditt barn att kunna använda varje enhet under två timmar per dag.

Du kan använda Norton Family-webbplatsen eller appen Norton Family för föräldrar för att se ditt barns aktiviteter.

Nortons webbplats eller Norton Family-appen för iOS

1. Gör något av följande:

• Logga in på ditt konto.

• Öppna appen Norton Family för föräldrar på iOS.

2. Välj ett barn vars webbaktivitet du vill se.

3. I avsnittet Tid kan du se en ögonblicksbild av de timmar som har använts av de totalt tillåtna timmarna per vecka.

4. För att se den detaljerade rapporten, klicka på Visa detaljer.

5. Gör ett, eller en kombination, av följande för att filtrera tidsrapporterna:

• Klicka på Alla enheter för att filtrera aktiviteterna baserat på en enhet.

• Välj tidslinje för rapporten. Du kan filtrera aktiviteterna för den aktuella dagen eller för de senaste 7, 14 eller 30 dagarna.

6. Visa de aktiviteter som ditt barn har utfört under denna tidsperiod.

Norton Family föräldrakontroll för Android

1. Öppna Norton Family-föräldrakontrollappen i föräldraläge.

2. Tryck på profilen för det barn vars tidsaktivitet du vill se.

3. Gå till fliken Aktivitet.

4. Tryck på Tid i listan. På Android-enheter kan du klicka på den lilla triangeln bredvid barnets ikon för att filtrera listan efter aktivitetstyp.

5. Tryck på rutan för tidsperioden för att visa aktiviteterna under en specifik period.