Aktivera eller förnya Norton Family-prenumerationen

Du måste aktivera eller förnya prenumerationen innan testversionen eller prenumerationen upphör för att fortsätta att använda Norton Family och hålla barnen skyddade.

Du kan antingen köpa en prenumeration eller ange en ny produktnyckel som du redan har köpt för att förnya Norton Family.

Köp en prenumeration

Du kan köpa en prenumeration under test- eller prenumerationsperioden med hjälp av Norton Family-webbplatsen, Norton Familys föräldraapp för Android och iOS eller via förnyelsemejlet du fick från Norton.
  1. Öppna Norton Family-programmet eller förnyelsemeddelandet.

Om du inte har Norton Family installerat på någon av dina enheter kan du logga in på webbplatsen Norton Family.

2. Klicka på Förnya nu och följ anvisningarna för säker betalning.

Ange en produktnyckel

1. Logga in på Norton Family.

2. Om din prenumeration har löpt ut så klickar du på Jag har en nyckel på prenumerationspåminnelsen.

Om din prenumeration snart upphör så klickar du på produktnyckelrutan längst ner på sidan.

3. Ange produktnyckeln på 25 tecken som du har fått från Norton.

Om du använder en produktnyckel kommer de återstående dagarna i den aktuella prenumerationen inte att läggas till i prenumerationen som är kopplad till den nya nyckeln.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v125264715