Definiera reglerna för uppsikt över mobilappar

Appuppsikt stöds på Android-telefoner och -surfplattor.

Uppsikt över mobilappar visar de appar som dina barn har laddat ner på sina Androidenheter och låter dig begränsa dina barns användning av vissa appar, inklusive YouTube, Inställningar och Facebook. Du kan även se hur mycket tid barnen tillbringar på varje app. Men appanvändningstiden kan endast erhållas från enheter med Android 5 eller senare.

Du kan använda Norton-webbplatsen eller Norton Family-appen för föräldrar för att visa eller uppdatera reglerna.

Du kan inte uppdatera den här regeln om ditt barns enhet inte stöder funktionen för uppsikt över mobilappar.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v125230091
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 08/07/2019