Definiera reglerna för platsuppsikt

Platsuppsikt stöds på Android-telefoner och -surfplattor, iPhone och iPad och är tillgänglig i dessa regioner.

Platsuppsikt låter dig spåra ditt barns plats via deras enhet, så att du vet att de är säkra när de har telefonen med sig. Den använder Satellitnavigeringssystemet (GPS), mobila nätverk och/eller för att spåra den ungefärliga platsen där barnet befinner sig. Du kan spåra barnets plats så länge som de har enheten med sig och platsuppsikt är på.

Du kan använda Norton-webbplatsen eller Norton Family-appen för föräldrar för att visa eller uppdatera reglerna.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v125230052
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 22/04/2020