Åtgärda problem med nedladdning av Norton Family

Om nedladdningen av Norton Family-applikationen misslyckas, eller om du får meddelandet "Det går inte att fortsätta", kan det bero på följande orsaker:

• Ett tillfälligt problem med anslutningen till våra servrar. Detta löses automatiskt så försök att ladda ner programmet på nytt om en stund.

• Din enhet har säkerhetsprogram från tredje part som påverkar kommunikationen eller nedladdningen av Norton Family. Inaktivera säkerhetsprogrammet för att åtgärda problemet och ladda sedan ner Norton Family. Om du fortfarande har problem kan du ta bort säkerhetsprogrammet från tredje part från enheten och sedan ladda ner Norton Family-programmet genom att logga in på ditt konto.