Komma i gång med Norton Family

Vi hjälper dig att skydda dina barn när de surfar på nätet. Det är enkelt att komma igång och du får allt som du behöver för att skydda familjen mot internetfaror och webbplatser med olämpligt innehåll. Vi ser även till att dina barn inte lämnar ut känslig information online.

Använd informationen nedan för att konfigurera Norton Family och hjälpa dina barn att njuta av internet på ett säkert sätt. Följ dessa tre enkla steg: Du kan också konfigurera Norton Family på din mobila enhet för att få omedelbara varningar och kunna ändra familjeinställningarna när som helst.

Ytterligare information finns nedan om hur du kontrollerar om du redan har ett Norton-konto, hur du återställer ditt lösenord för Norton-kontot, eller hur du skapar ett Norton-konto:

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v122685181
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 19/07/2019