Kom i gång med Norton Family

Med Norton Family kan dina barn fritt utforska webben och du får veta när och var de har spenderat sin tid på nätet.

Använd informationen nedan för att konfigurera Norton Family och hjälpa dina barn att njuta av internet på ett säkert sätt. Du kan också konfigurera Norton Family på din mobila enhet för att få omedelbara varningar och kunna ändra familjeinställningarna när som helst. Mer information finns i Konfigurera Norton Family på en föräldraenhet.

Du kan nå andra användare på Norton Community för att prata om skydd eller diskutera andra frågor som är relaterade till föräldrakontroll. Du hittar oss även på Twitter eller Facebook.

Video: Så här installerar du Norton Family på en enhet

Videorna finns endast på engelska.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v122685181
Operativsystem: Android, ios, windows
Senast ändrat: 14/10/2020