Uppdatera Norton Family till den senaste versionen

För att Norton Family ska fungera optimalt behöver du ha den senaste programversionen av Norton Family på samtliga enheter som hör till ditt konto. Så länge du har en aktiv prenumeration kan du utan extra kostnad uppdatera till den senaste versionen. Om enheten är uppkopplad mot internet söker Norton Family regelbundet efter uppdateringar och kan automatiskt uppdatera till den senaste versionen. Om enheten däremot har varit offline en längre tid eller om det har varit problem med de automatiska uppdateringarna kan du uppdatera Norton Family manuellt med hjälp av följande anvisningar.

Enheten måste vara uppkopplad mot internet för att Norton Family ska uppdateras till den senaste versionen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v118730316_nortonfamily_help_sv_se
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 12/11/2018