Uppdatera Norton Family till den senaste versionen

För att Norton Family ska fungera optimalt måste du ha den senaste programversionen av Norton Family på samtliga enheter i ditt konto. Så länge du har en aktiv prenumeration kan du utan extra kostnad uppdatera till den senaste versionen. Om enheten är uppkopplad mot internet söker Norton Family regelbundet efter uppdateringar och kan automatiskt uppdatera till den senaste versionen. Om enheten däremot har varit offline en längre tid eller om det har varit problem med de automatiska uppdateringarna kan du uppdatera Norton Family manuellt med hjälp av följande anvisningar.

Enheten måste vara uppkopplad mot internet för att Norton Family ska uppdateras till den senaste versionen.

Windows

1. Logga in på ditt konto.

2. Välj barnet som använder enheten.

3. Klicka på Lägg till enhet.

4. Norton Family känner automatiskt av operativsystemet. Om du är på samma dator som barnet använder väljer du Ja, detta är barnets enhet och klickar sedan på Ladda ner.
    Välj Nej, detta är inte barnets enhet om du vill installera Norton Family på en annan enhet.
    Du kan även skicka en nedladdningslänk genom att ange en e-postadress och därefter öppna länken på den enhet där du vill installera Norton Family.

5. Klicka på eller kör den nedladdade installationsfilen.

Nortons nedladdningshanterare installerar automatiskt Norton Family på enheten.

6. Läs igenom licensavtalet och klicka sedan på Godkänn och installera.

Enheten länkas automatiskt till ditt konto.

7. Klicka på Fortsätt.

8. Klicka på Redigera i fönstret för tilldelning av enheter intill barnet som ska tilldelas enheten.

9. Klicka på loggar in som och välj kontot som barnet använder för att logga in på sin enhet. Om barnet använder flera användarkonton måste du välja alla dessa konton.

10. Klicka på Spara > OK.

Android

1. Starta appen Google Play Butik på mobilen.

2. Tryck på profilikonen i det övre högra hörnet.

3. Tryck på Hantera appar och enhet och därefter på Hantera.

4. Sök efter föräldrakontrollappen Norton Family och tryck sedan på Uppdatera.

iOS

1. Öppna App Store.

2. Tryck på profilikonen i det övre högra hörnet.

3. Tryck på Uppdatera bredvid Norton Family.

4. Tryck på Installera och följ anvisningarna på skärmen för att installera en profil och konfigurera begränsningar. Du måste installera en profil för att Omedelbar låsning ska fungera på iOS-enheter. Mer information finns i Konfigurera Norton Family på ditt barns iPhone eller iPad.