Känna till Norton Family-varningar

Beroende på vilken uppsiktsnivå som du angett, varnar Norton Family dig om barnets aktiviteter på enheten inte följer dina regler. Du varnas om barnet exempelvis besöker en blockerad webbplats, skickar SMS-meddelanden till en blockerad mobilkontakt eller lämnar ut personlig information.

Du kan välja vilken åtgärd som ska utföras när du får en varning. Om barnet exempelvis besöker en blockerad webbplats kan du låta barnet gör detta, och sedan lägga till den i listan över godkända webbplatser.

Varningarna grupperas för varje barn. På så sätt är det lättare att identifiera vem som utförde handlingen som utlöste varningen.

Ett orange utropstecken på barnets bildikon innebär att:

• Norton Family inte är installerat på någon av enheterna som barnet använder.

• Barnet inte har tilldelats någon enhet.

Ett grönt märke intill barnets bildikon betyder att barnet är online för närvarande. Om barnet skickar ett meddelande eller begär tillåtelse till något visas en meddelandeikon bredvid varningen. Klicka på meddelandeikonen för att läsa meddelandet

Den rapporterade tiden för alla aktiviteter baseras på tidszoninställningarna i profilen. Om föräldern till exempel befinner sig i New York (Eastern Standard Time) och barnet befinner sig i Kalifornien (Pacific Standard Time) så kommer barnets aktiviteter att loggas enligt tiden på förälderns dator i New York (Eastern Standard Time).

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v117721650_nortonfamily_help_sv_se
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 12/10/2018