Känn till Norton Family-varningar

Funktionerna SMS-uppsikt och samtalsblockering är för närvarande inaktiverade på Android.

Beroende på vilken uppsiktsnivå som du angett, varnar Norton Family dig om barnets aktiviteter på enheten inte följer dina regler. Du får en varning om barnet till exempel försöker besöka en blockerad webbplats, eller lämna ut personlig information.

Du kan välja vilken åtgärd som ska utföras när du får en varning. Om barnet exempelvis besöker en blockerad webbplats kan du låta barnet gör detta, och sedan lägga till den i listan över godkända webbplatser.

Varningarna grupperas för varje barn. Då är det lättare att identifiera vem som utförde handlingen som utlöste varningen. Ett orange utropstecken () på ditt barns profilavatar indikerar:

• Norton Family är inte installerat på någon av enheterna som barnet använder.

• Barnet inte har tilldelats någon enhet.

Ett grönt märke () intill barnets bildikon betyder att barnet är online för närvarande. Om barnet skickar ett meddelande eller begär tillåtelse till något visas en meddelandeikon bredvid varningen. Klicka på meddelandeikonen för att läsa meddelandet.

Den rapporterade tiden för alla aktiviteter baseras på tidszoninställningarna i profilen. Om föräldern till exempel befinner sig i New York (Eastern Standard Time) och barnet befinner sig i Kalifornien (Pacific Standard Time) så kommer barnets aktiviteter att loggas enligt tiden på förälderns dator i New York (Eastern Standard Time).

Du kan använda Norton-webbplatsen eller Norton Family-föräldraappen för att visa varningar och aktivitetsrapporten. Om du använder en Android-enhet kan du aktivera meddelanden för föräldraapp på skärmen redigera barnets profil för att få omedelbara varningar om aktiviteter gällande tidsuppsikt och manipulering.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v117721650
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 19/06/2019