Ange begränsningar i iOS

Ange begränsningar i barnets iOS-enhet för att få det bästa skyddet från Norton Family. Detta förhindrar barnen från att använda en webbläsare eller en app som Norton Family inte övervakar, och från att avinstallera Norton Family. Vi rekommenderar att du anger begränsningar omedelbart innan barnen börjar använda enheten. Du måste också förhindra att barnet använder någon annan webbläsare än Norton Family.

Konfigurera begränsningar i iOS

1. Tryck på appen Inställningar > Skärmtid > Begränsningar för innehåll och sekretess.

2. Aktivera Begränsningar för innehåll och sekretess.

3. Tryck på Tillåtna appar och inaktivera sedan Safari.

Norton Family övervakar inte webbläsare annat än Norton Family-webbläsaren. Safari inaktiveras automatiskt när du installerar en profil. Kontrollera om du har installerat en profil på enheten om webbläsaren är aktiverad.

4. Tryck på iTunes & App Store-inköp, tryck på Radera appar och välj sedan Tillått inte.

5. Tryck på Appar i Tillåtet innehåll och tryck sedan på åldersintervallet för ditt barn; exempelvis över 12, eller yngre.

Detta förhindrar att barnet kan ladda ner appar som kan innehålla olämpligt innehåll för respektive ålder.

Norton Family övervakar inte webbläsare annat än Norton Family-webbläsaren. Safari inaktiveras automatiskt när du installerar en profil. Kontrollera om du har installerat en profil på enheten om webbläsaren är aktiverad.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v115378369
Operativsystem: iOS