Ange begränsningar i iOS

Ange begränsningar i barnets iOS-enhet för att få det bästa skyddet från Norton Family. Detta förhindrar barnen från att använda en webbläsare eller en app som Norton Family inte övervakar, och från att avinstallera Norton Family. Vi rekommenderar att du anger begränsningar omedelbart innan barnen börjar använda enheten. Du måste också förhindra att barnet använder någon annan webbläsare än Norton Family.

Så här anger du begränsningar i iOS

1. Tryck på Inställningar på sidan Appar.

2. Tryck på Allmänt på sidan Inställningar.

3. Gör något av följande:

• Om Begränsningar har inaktiverats, trycker du på Begränsningar och sedan på Aktivera begränsningar och skapar en fyrsiffrig lösenkod.

• Om Begränsningar har aktiverats, trycker du på Begränsningar och anger din fyrsiffriga lösenkod.

4. Gör följande på sidan Begränsningar :

• I avsnittet Tillåt inaktiverar du Safari och Radera appar.

• I avsnittet Tillåtet innehåll trycker du på Appar och sedan på 12 + eller yngre.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v115378369
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 18/07/2019