Norton Familys kompatibilitet med webbläsaren Microsoft Edge

För närvarande är Norton Familys funktionalitet begränsad och stöder endast webbuppsikt på domännivå i Microsoft Edge.

Även om Microsoft Edge är standardwebbläsaren för Windows 10, så är Microsoft Internet Explorer också tillgänglig och stöds fullt ut av Norton Family. Om du vill att Norton Family har uppsikt över ditt barns samtliga webbaktiviteter rekommenderar vi att du byter till en kompatibel webbläsare, som Internet Explorer, Google Chrome eller Mozilla Firefox på Windows 10.

Ändra standardwebbläsare

1. Klicka på Windows-ikonen längst ner till vänster i huvudfönstret och sedan på Inställningar.

2. Klicka på System i fönstret Inställningar.

3. Klicka på Standardappar i fönstret System.

4. Rulla ner till Webbläsare i det högra fältet och klicka på Microsoft Edge.

5. Välj önskad webbläsare i dialogrutan Välj en app.

Om du vill ange Microsoft Internet Explorer som standardwebbläsare men inte ser den i listan, kan du behöva aktivera den.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v113672388
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 19/11/2019