Norton Familys kompatibilitet med webbläsaren Microsoft Edge

Microsoft Edge ingår i Windows 10 som en standardwebbläsare. Norton Family stöder den alternativa webbläsaren Internet Explorer som också är tillgänglig i Windows 10.

För närvarande är Norton Familys funktionalitet begränsad i Microsoft® Edge. Vi hjälper till att övervaka trafik via HTTP-webbadresser men inte HTTPS-webbadresser. Om du har Windows 10 rekommenderar vi att du byter till en kompatibel webbläsare som Internet Explorer, Google Chrome eller Mozilla Firefox för Norton Family för att ha uppsikt över onlineaktiviteter på alla datorer som barnen använder.

Vi räknar med att ha full kompatibilitet med Edge-webbläsaren snart.

Ändra standardwebbläsare

1. Klicka på Windows-ikonen längst ner till vänster i huvudfönstret och sedan på Inställningar.

2. Klicka på System i fönstret Inställningar.

3. Klicka på Standardappar i fönstret System.

4. Rulla ner till Webbläsare i det högra fältet och klicka på Microsoft Edge.

5. Välj önskad webbläsare i dialogrutan Välj en app.

Om du vill ange Microsoft Internet Explorer som standardwebbläsare men inte ser den i listan, kan du behöva aktivera den. Mer information finns i avsnittet Aktivera Microsoft Internet Explorer.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v113672388
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 03/06/2019