Åtgärd av problem med att Norton Family inte övervakar aktiviteter på sociala nätverk på barnets enhet

För tillfället övervakar Norton Family endast sociala nätverksaktiviteter på Windows-datorer.

Följande funktioner i Norton Family stöds på Android-enheter:

• Webbuppsikt

• E-postvarningar

• Åtkomstbegäran

• Mobilapp för föräldrar

• Platsuppsikt*

• Uppsikt över mobilappar*

• Månadsrapporter/veckorapporter*

• Tidsuppsikt för Android*

• Videouppsikt

• Sökaktivitet

När dina barn tittar på YouTube-spellistan i Chrome på Android-telefonen eller -surfplattan, döljs adressfältet automatiskt. I det här fallet kan Norton Family inte övervaka och rapportera sådana enskilda videor på spellistan som separata aktiviteter. Så be dina barn att använda Norton Family-webbläsaren för att få ut det mesta av surfaktiviteterna på sina mobila enheter.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v110295633
Operativsystem: Android
Senast ändrat: 03/06/2019