Visa återstående tid för enheten

Barnet kan se hur länge de får använda enheten och hur mycket användningstid som finns kvar. Norton Family meddelar barnet 15 minuter innan användningstiden tar slut. Nedräkning sker av den sista minuten innan tiden tar slut.

Om barnet överskrider den tillåtna användningstiden för enheten, blockerar eller tillåter Norton Family barnet att använda enheten utifrån den regel som angetts.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v110242968_nortonfamily_help_sv_se
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 12/11/2018