Hitta din produktnyckel, PIN-kod eller förnyelsekod

I den här artikeln får du hjälp med att hitta produktnyckeln, förnyelsekoden eller PIN-koden som behövs för att aktivera eller förnya Norton-produkten:

• Produktnyckel : Produktnyckeln består av 25 alfanumeriska tecken uppdelade i fem grupper med fem tecken i varje och med bindestreck emellan. Den krävs för att aktivera eller förnya din Norton-prenumeration.

• Förnyelsekod : Förnyelsekoden är en alfanumerisk kod på 19 tecken som krävs för att förlänga din Norton-prenumeration.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v1027402
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 18/06/2019