Aktivering av Norton-prenumeration pågår

Produktaktiveringen startar din prenumeration. Den säkerställer att Norton-produkten som är installerad på din dator är äkta och tillhandahåller produktuppdateringar och support regelbundet. Datorn måste vara ansluten till internet för att aktiveringen ska kunna slutföras.

Om aktiveringsskärmen fastar på "Kommunicera med Norton-server" under en lång tid, läs Aktiveringsskärmen fastnar på "Kommunicera med Norton Server ...".

Attention Xfinity customers : Your Norton subscription for Norton Security Online or Norton Security Suite that is provided through Comcast is canceled effective January 1, 2021. For more information, see Meddelande om upphörande av tjänst för Norton-prenumeration som erbjuds av Comcast.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v1027392