Åtgärda Norton Driver Updater-produktfel

Den här artikeln är avsedd att hjälpa dig att åtgärda produktfel som kan uppstå när du använder Norton Driver Updater.

Välj produktfel:

Fel: ”Tekniskt fel”

Felet visas när Norton Driver Updater av okänd anledning inte kan nå Nortons servrar.

Vi rekommenderar att du väntar en stund och sedan klickar på Försök igen. Stäng produkten och starta om den efter en stund om problemet kvarstår.

Fel: ”Hårddisken är nästan full.”

Felet visas när datorn har ont om diskutrymme.

Kontrollera om det finns tillgängligt med ledigt diskutrymme.

Om det är ont om tillgängligt utrymme rekommenderar vi att du frigör utrymme och kontrollerar statusen igen. Om Norton Utilities Ultimate ingår i prenumerationen kan du rensa bort skräpfiler i systemet med bara några klick. Mer information finns i Rensa bort skräpfiler i systemet med Norton Utilities Ultimate

Fel: ”Det går inte att lösa ett upptäckt problem”

Felet visas när du har återställt en uppdaterad drivrutin till dess tidigare version. Problemet som Norton Driver Updater upptäckte med drivrutinen är fortfarande inte löst. Du måste uppdatera drivrutinen till en nyare version, som görs tillgänglig av enhetstillverkaren, för att lösa problemet. Norton Driver Updater meddelar dig när en ny drivrutinsversion finns tillgänglig.

Fel: ”Det verkar som om du är offline”

Felet visas när det inte finns någon internetanslutning. Kontrollera och återupprätta internetanslutningen och klicka sedan på Försök igen.

Fel: ”Det har uppstått ett problem.”

Starta om datorn för att kontrollera om problemet löser sig automatiskt. Avinstallera och ominstallera Norton Driver Updater om problemet kvarstår.

Fel: ”Det här var ju pinsamt”

Starta om datorn för att kontrollera om problemet löser sig automatiskt. Avinstallera och ominstallera Norton Driver Updater om problemet kvarstår.

Fel: ”Norton Driver Updater stöds inte på din nuvarande plats.”

Norton Driver Updater är för närvarande inte tillgänglig i din region. Du kanske inte kan använda produkten.

Fel: ”Försök uppdatera igen senare”

Enhetsdrivrutinen kan inte uppdateras nu. Klicka på Fortsätt och försök uppdatera drivrutinen efter 24 timmar för att lösa problemet.

Fel: ”Vi kan inte återgå till den här versionen”

Testa att återställa drivrutinen efter 24 timmar för att lösa problemet.

Du kan bara återställa till drivrutinsversioner som tidigare har uppdaterats av Norton Driver Updater. Du kan inte återgå till en version som har uppdaterats av operativsystemet eller av annan programvara från tredje part.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v20230524162014493