Uppdatera drivrutiner för maskinvara till den senaste versionen med Norton Driver Updater

Anvisningarna i den här artikeln hjälper dig att använda Norton Driver Updater för att söka efter inaktuella drivrutiner på datorn och uppdatera dem till den senaste tillgängliga versionen.

Datorn måste vara ansluten till internet för att Norton Driver Updater ska uppdatera drivrutinerna.

Som standard söker Norton Driver Updater igenom datorn för att identifiera inaktuella drivrutiner strax efter installationen. Du kan dock följa anvisningarna nedan för att manuellt köra en sökning för att identifiera och uppdatera de inaktuella drivrutinerna.

1. Öppna Norton Driver Updater.

2. I fönstret Norton Driver Updater klickar du på Sök igenom drivrutiner eller Sök igen.

3. Vänta tills Norton Driver Updater har slutfört sökningen.

När sökningen har slutförts visar Norton Driver Updater alla drivrutiner och deras status.

• Inaktuell: Listar de inaktuella drivrutinerna.

• Uppdaterad: Listar de drivrutiner som har den senaste versionen.

• Ignorerad och överhoppad: Listar de drivrutiner som du har undantagit från sökning eller uppdatering av Norton Driver Updater. Om du vill uppdatera en överhoppad eller ignorerad drivrutin, markerar du drivrutinen och klickar på Sluta ignorera eller Sluta hoppa över.

Du kan visa numret för senaste version och datum då versionen släpptes för var och en av drivrutinerna.

4. Gör något av följande:

• Klicka på Uppdatera alla om du vill uppdatera alla listade inaktuella drivrutiner.

• Markera drivrutinerna i listan och klicka sedan på Uppdatera markerade om du vill uppdatera specifika drivrutiner.

• Klicka på pilikonen (>) bredvid den inaktuella drivrutinen för att granska informationen och klicka sedan på Uppdatera om du vill uppdatera varje inaktuell drivrutin separat.

5. Vänta tills Norton Driver Updater har uppdaterat drivrutinerna. Detta kan ta lite tid.

Viktigt! Stäng inte av datorn och koppla inte bort internetanslutningen medan Norton Driver Updater uppdaterar drivrutinerna.

För vissa drivrutiner kan det krävas att systemet startas om för att uppdateringen ska slutföras. Klicka på Starta om om du uppmanas att starta om datorn.

6. Klicka på Klart när alla drivrutiner har uppdaterats.

I vissa fall kanske Norton Driver Updater inte kan uppdatera en drivrutin. Prova i så fall att uppdatera den inaktuella drivrutinen när det har gått ett tag. Du kan klicka på Fortsätt och avsluta uppdateringen av de återstående inaktuella drivrutinerna eller klicka på Stäng om det inte finns några inaktuella drivrutiner att uppdatera.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v20230522171259324