Ladda ner och installera Norton Driver Updater

Norton Driver Updater är ett prestandaverktyg som söker igenom Windows-datorn efter trasiga och inaktuella drivrutiner och uppdaterar dessa för att minska och förebygga problem med datorn.

Om din Norton-prenumeration omfattar Norton Driver Updater följer du anvisningarna i den här artikeln för att ladda ner och installera Norton Driver Updater.

Ladda ner och installera Norton Driver Updater

1. Logga in på ditt konto.

2. Håll muspekaren över ditt namn längst upp till höger och klicka på Mina prenumerationer.

3. På sidan Min prenumeration, under Norton Driver Updater, klickar du på Ladda ner.

4. I fönstret Kom igång klickar du på länken till licens- och serviceavtalet och läser avtalet.

5. Klicka på Godkänn och ladda ner och vänta tills nedladdningen är klar.

6. När nedladdningen är klar trycker du på tangenterna Ctrl + J för att öppna fönstret Nedladdningar i din webbläsare.

7. Dubbelklicka på installationsfilen som du laddade ner.

8. Om fönstret Kontroll av användarkonto öppnas klickar du på Fortsätt.

9. Följ anvisningarna på skärmen för att slutför installationen och aktiveringen.

Om du upplever några installationsproblem:

• Se till att datorn uppfyller de lägsta systemkraven och att Windows är uppdaterat. För att lära dig mer om systemkraven, se Systemkrav för att installera och konfigurera Norton-skydd.

• Kontrollera om den nedladdade installationsfilen är skadad. Om så är fallet rekommenderar vi att du tar bort den skadade installationsfilen, startar om datorn och försöker genomföra nedladdningen igen genom att följa instruktionerna ovan.

Om du fortfarande behöver hjälp kan du kontakta Kundtjänst och support.

Friskrivning: Norton Driver Updater är endast tillgängligt på Windows 11, 10, 8.1, 8 eller 7 (både 32-bitars- och 64-bitarsversionerna), exklusive Windows med Arm, i S-läge, Mixed Reality, mobil, sakernas internet, Starter och RT-utgåvorna).

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v20230418101858959