Skicka felsökningsloggar för Norton-produkter med Norton Support Tool

Norton Support Tool söker efter vanliga problem i din Norton-produkt och hjälper Norton-teamet att felsöka dem. Verktyget skapar en supportfil som samlar felsökningsloggar och kraschrapporter för din Norton-produkt och skickar den automatiskt till Norton.

Följ instruktionerna nedan för att använda Norton Support Tool och rapportera ett problem till Norton.

STEG 1

Få tillgång till Norton Support Tool

1. Ladda ner Norton Support Tool.

2. Dubbelklicka på den nedladdade filen för att starta Norton Support Tool.

3. I fönstret Kontroll av användarkonto klickar du på Ja.

STEG 2

Skicka in produktloggar med hjälp av Norton Support Tool

1. I fönstret Norton Support Tool klickar du på Nästa.

2. Ange följande information:

• E-postadressen som är kopplad till Norton-kontot

• Ärendenummer (om du har fått ett sådant).

3. I fältet Information om ditt problem anger du en beskrivning av problemet.

För effektiv felsökning rekommenderar vi att du inkluderar följande information:

• Din Windows-version.

• Märke och modell för din dator och ditt grafikkort.

• Hur man återskapar problemet.

• Eventuella felmeddelanden som visas.

• Eventuella skillnader i din dator efter problemet.

4. Om du har eventuella bilagor som kan vara till hjälp klickar du på Lägg till filer och lägger till bilagorna.

Du kan även använda alternativet Lägg till skärmbilder för att ta en skärmbild av problemet.

5. Klicka på Alternativ och välj Hela dumpar och klicka på OK.

6. Klicka på Generera och vänta tills Norton Support Tool har slutfört skapandet av supportfilen.

7. Anteckna dess fil-ID och klicka på Avsluta.

Om uppladdningen misslyckas kan du använda alternativet Skicka fil för att skicka filen igen.

För att underlätta felsökningen av ditt problem ska du ange fil-ID när du kontaktar Nortons Kundtjänst och support.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v20230412143930979
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 31/10/2023