Fel: "Ogiltig produktnyckel"

Du kan få felet "Ogiltig produktnyckel" om du försöker använda produktnyckeln på fel produkt. Kontrollera att du har laddat ner rätt produkt för din nyckel.

Ladda ner den senaste versionen från ditt konto

• Om du har köpt produkten från Norton Online Store, eller om du redan har installerat och registrerat produkten i ditt konto, kan du logga in och ladda ner den senaste versionen. Den här processen startar installationen automatiskt.

För att ladda ner den senaste versionen som registrerades i ditt konto, följ anvisningarna i dokumentet Ladda ner Norton på din enhet.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v95172414
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Senast ändrat: 03/06/2019