Överför ditt skydd från en enhet till en annan

Det finns ett begränsat antal licenser i prenumerationen för att skydda de olika enheterna. Ta reda på hur många enheter du kan skydda med Norton-prenumerationen.

Om du har använt dina licenser,

• Du kan överföra en licens från en enhet som du inte använder och installera den på en annan enhet (eller)
  • Du kan köpa en produkt med fler platser från norton.com/products och kontakta Kundtjänst och support för att diskutera dina alternativ.

Ta bort din befintliga enhet och överför din licens till en annan enhet

1. Logga in på ditt konto.

2. I det övre högra hörnet på sidan håller du muspekaren över kontoikonen eller fotot och klickar på Mina prenumerationer.

3. På sidan Mitt konto, på fliken Mina prenumerationer, väljer du den produkt du vill hantera.

4. Under produkten klickar du på Hantera licenser.

5. I popup-fönstret väljer du den enhet som du inte längre använder, och klicka sedan på papperskorgsikonen under Ta bort licens.

6. Klicka på Ta bort för att bekräfta.

7. För att installera Norton på en ny enhet ska du klicka på Ladda ner.

8. På sidan Kom igång klickar du på Skicka en nedladdningslänk. Följ anvisningarna på skärmen för att ladda ner och installera produkten på en annan enhet.

Tips

• Produktprenumerationen börjar när du slutför köpet. Anta exempelvis att du har 100 dagar kvar av din prenumeration när du avinstallerar produkten från den gamla enheten och installerar den på den nya. Då har du 100 dagar kvar av produkten.
  • Om du installerar på en virtuell dator förbrukas en licensplats från prenumerationen.

Video: Så här överför du Norton-skyddet

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v73856951