Överför ditt skydd från en enhet till en annan

Det finns ett begränsat antal licenser i din prenumeration för att skydda de olika enheterna. Om du har använt alla licenser kan du överföra en licens från en enhet som du inte använder och installera den på en annan enhet. För att kontrollera om du har några licenser kvar ihop med prenumerationen läser du Hitta de licenser som finns kvar med prenumerationen.

Överför licensen till en annan enhet

Dessa steg är för att överföra en licens om du har använt alla dina licenser.

1. Logga in på ditt konto.

2. På sidan Säkerhet för digitala enheter identifierar du den enhet som du inte längre vill skydda.

Du kan inte ta bort licensen som är kopplad till en enhet som har en röd eller grå (inaktiv) status. Du måste åtgärda problemen med den enheten innan du kan ta bort licensen som är associerad med den. Om du inte kan åtgärda problemen kan du ta bort enheten från kontot.

3. Om du inte ser enheten klickar du på länken Visa historik längst ner i enhetslistan för att se äldre, inaktiva enheter. Om du fortfarande inte ser enheten kan enheten vara associerad med en annan produktnyckel eller prenumeration.

4. Klicka på ikonen Fler alternativ som är tillgänglig under enheten, och i menyn som visas klickar du på Hantera licens.

5. På sidan Hantera licenser väljer du Ta bort licens och klickar därefter på Ja för att bekräfta.

När du tar bort en licens från en enhet är enheten inte längre skyddad och tas bort från sidan säkerhet för digitala enheter.

6. Klicka på Installera nu för att installera skyddet på en ny enhet.

7. Slutför installationen genom att följa anvisningarna på skärmen. Läs Ladda ner skyddet på din enhet för detaljerade steg.

Video: Så här överför du Norton-skyddet

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v73856951
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Senast ändrat: 08/09/2021