Läs om hur du använder din produktnyckel från Norton

Anvisningar om hur du använder en produktnyckel från Norton finns i följande material (välj det alternativ som passar din situation):

Om du inte vet hur du hittar produktnyckeln kan du läsa Hitta Norton-produktnyckeln.

Om du ser ett meddelande om att produktnyckeln är ogiltig kan du läsa Meddelande: ”Ogiltig produktnyckel”.

Aktivera eller förnya med en produktnyckel som köpts från en butik

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka Öppna.

2. Gör något av följande:

• Klicka på Aktivera nu i Norton-produktens huvudfönster för att aktivera din prenumeration.

• För att förnya prenumerationen klickar du på Hjälp i Norton-produktens huvudfönster och sedan på Ange produktnyckel under Kontoinformation.

3. Ange produktnyckeln som du har fått från butiken.

För att hitta produktnyckeln, se Hitta produktnyckeln från Norton.

Om produktnyckeln inte fungerar, se Meddelande: ”Ogiltig produktnyckel”.

Om du använder en produktnyckel kommer de återstående dagarna i den aktuella prenumerationen inte att läggas till i prenumerationen som är kopplad till den nya nyckeln.

Jag har installerat Norton Device Security-produkten och vill aktivera den

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

2. Klicka på Hjälp.

3. Klicka på Ange produktnyckel.

4. Följ anvisningarna på skärmen.

Jag behöver ladda ner och installera Norton Device Security-produkten innan jag använder produktnyckeln

1. Logga in på ditt konto.

2. Om du inte redan är inloggad på Norton anger du e-postadressen och lösenordet till ditt Norton-konto och klickar på Logga in.

Om du inte har ett Norton-konto klickar du på Skapa konto och genomför registreringen.

3. På sidan Kom igång, klicka på Ladda ner Norton.

Klicka på Ange en ny produktnyckel om du har en produktnyckel som ännu inte är registrerad i ditt konto.

Ange produktnyckeln och klicka på >. Följ anvisningarna på skärmen för att aktivera produkten.

4. Klicka på Godkänn och ladda ner.

5. Gör något av följande beroende på vilken webbläsare du har:

• För Windows: Tryck på tangenterna Ctrl + J för att öppna nedladdningsfönstret i webbläsaren och dubbelklicka på filen som du laddade ner.

• För Mac: Tryck på Kommando + Option + L för att öppna nedladdningsfönstret i webbläsaren och dubbelklicka på filen som du laddade ner.

6. Om fönstret User Account Control öppnas klickar du på Fortsätt.

Följ anvisningarna på skärmen.

Norton-produkten är nu installerad och aktiverad.

Vanliga misstag när du anger produktnyckel

• Mellanslag i produktnyckeln ger upphov till ett fel.

• Se till att du anger licensinformation för den specifika produkt du använder. Licensinformation för en Norton-produkt är inte utbytbar mot en annan Norton-produkt.

Du kan till exempel inte använda produktnyckeln för ditt Norton-skydd för att aktivera Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate. Du hittar produktnyckeln för Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate på sidan Min prenumeration på dittkonto.

• Om du fortfarande ser ett meddelande där det står att licensieringsinformationen är felaktig eller ogiltig ska du kontrollera att du har skrivit in licensinformationen exakt så som den visas.

Vissa tecken (som siffran 0 och bokstaven O) kan se mycket lika ut. Prova att dubbelkolla följande: bokstäverna O, l (gement l), I (versalt I) samt siffrorna 0 (noll) och 1 (ett).

För mer hjälp kan du kontakta Kundtjänst och support.

Kontakta oss

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v71537110
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 17/06/2022