Identifiera Norton-tjänsten på din enhet

Du kan identifiera den Norton-tjänst som är installerad på enheten genom att titta på listan över program.

Om du har upphävt licensen från en enhet tas enheten bort från Norton-kontot och tjänstens status visas som testversion. Om du vill ha mer information om hur du överför en licens kan du läsa Överför Norton-skyddet från en enhet till en annan.

Identifiera Norton-tjänsten i Windows

1. Gör något av följande i aktivitetsfältet:

• I Windows 7 klickar du på Start > Alla program.

• Gå till Startskärmen på Windows 8 eller senare.

Den Norton-tjänst som är installerad på datorn finns med i listan över program som visas. Om du till exempel har installerat Norton Security finns Norton Security med i listan över program.

2. Om du vill hitta enhetsnamnet eller versionsnumret för Norton Security-tjänsten öppnar du Norton-produkten och klickar på Hjälp och under Allmän information klickar du på Om.

3. Om du vill hitta versionsnumret för tjänsten Norton Secure VPN högerklickar du på Secure VPN-ikonen i aktivitetsfältet, därefter klickar du på ikonen Inställningar och sedan på Om.

Identifiera Norton-tjänsten på Mac

Högerklicka på Norton-ikonen i Mac-menyfältet.

Du kan hitta den Norton-tjänst som är installerad på datorn via det första alternativet i snabbmenyn som visas. Om du till exempel har installerat Norton Security ser du Öppna Norton Security som det första alternativet i menyn.

Information om Norton-tjänstens versionsnummer finns i Hitta versionen för din Norton-tjänst för Mac.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v70307370
Operativsystem: Windows, Mac