Läs vad du ska göra om du inte hittar prenumerationen på Norton-kontot

Det finns några olika tänkbara anledningar till att Norton-prenumerationen inte visas på Norton-kontot.

• Du kanske är inloggad på fel Norton-konto.
  • Du kanske har en produkt som du ännu inte har registrerat på Norton-kontot.
  • Norton-produkten kanske kommer från din tjänsteleverantör och kommer i sådana fall inte att visas på Norton-kontot.

Logga in på rätt Norton-konto

1. Skapa ett Norton-konto eller logga in på kontot med e-postadressen som du använde vid köpet. Du bör ha fått ett e-postmeddelande från Norton då köpet genomfördes.

2. I portalen Mitt Norton klickar du på Ladda ner.

3. På sidan Kom igång klickar du på Godkänn och ladda ner.

Lägg till en produktnyckel på kontot

1. Logga in på ditt konto.

2. I fönstret Kom igång klickar du på Ange en ny produktnyckel.

3. Ange produktnyckeln och klicka på >.

Produktnyckeln är en kombination av alfabetiska och numeriska tecken. Den innehåller inga specialtecken. Om du ser meddelandet ”För att börja prenumerationen ska du ange faktureringsinformation och produktnyckel på norton.com/setup” kan du läsa Ladda ner din Norton-produkt som du har köpt hos en återförsäljare.

4. Klicka på Godkänn och ladda ner.

Lägg till Norton-produkten som var förinstallerad på enheten till ditt konto

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

2. Klicka på Hjälp och sedan på Konto.

3. Följ anvisningarna för att logga in på ditt befintliga konto.

När du har loggat in på kontot läggs produkten till i kontot så att du kan hantera dina tjänster eller ladda ner produkten till en annan enhet.

Lägg till en Norton-produkt som du har fått från en tjänsteleverantör

Om du fick Norton-produkten från en tjänsteleverantör kan du läsa Visa Norton-produkterna du fick från tjänsteleverantören i Norton-kontot.