Läs vad du ska göra om du inte hittar Norton-prenumerationen på kontot

Om du inte hittar Norton-produkten när du loggat in på ditt konto, kan du ha loggat in på fel konto eller så är köpet kopplat till ett annat konto.

Kontrollera om du har skapat ett konto med en gammal e-postadress om du inte hittar prenumerationen i kontot. Kontakta Kundtjänst och Kundtjänst och support för hjälp om du inte har tillgång till din gamla e-post.

Kontakta oss

Välj något av följande, beroende på situationen:

Kina, Japan och Korea: Hitta produktnyckeln i köpbekräftelsen som du fick via e-post om Norton-produkten inte är registrerad på kontot. Följ anvisningarna i avsnittet Jag har en produktnyckel och vill l##~##xE4;gga till Norton i mitt konto.