Jag vill ladda ner Norton Utilities på min dator

Ladda ner Norton Utilities

1. Logga in på Norton.

2. Klicka på Ordernr på sidan Orderhistorik intill Norton Utilities för att visa orderinformationen.

3. Kopiera produktnyckeln under Orderinformation.

4. Klicka på Ladda ned bredvid Norton Utilities.

5. Du dirigeras om till sidan för nedladdningshanteraren. Starta nedladdningen genom att klicka på nedladdningslänken.

Om du inte kan ladda ner Norton Utilities från Norton Management så kan du ladda ner via följande länk:

Norton Utilities

6. Dubbelklicka på den fil du har laddat ner.

7. Följ anvisningarna på skärmen för att installera produkten och starta sedan om datorn.

8. När du uppmanas att aktivera Norton Utilities anger du produktnyckeln och klickar sedan på Aktivera.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v67074455
Operativsystem:
Senast ändrat: 12/04/2017