Lokalisera fakturan för köp från Norton.com eller för debitering av Nortons prenumeration med förnyelse

Bekräftelsemeddelandet som du fick för prenumerationen med automatisk förnyelse är fakturan för köpet. Bekräftelsemeddelandet kan finnas i din inkorg eller i din mapp för skräppost. Bekräftelsemeddelandet innehåller nödvändig information om skatter och orderbelopp.

Skriv ut eller ladda ner fakturan

1. Logga in på ditt konto för att skriva ut eller ladda ner fakturan.

2. Klicka på Ordernummer i Beställningshistorik för att visa/skriva ut fakturan.

Om du behöver hjälp med att logga in på kontot läser du Uppdatera dina Norton-kontoinställningar. Mer information om prenumerationsförnyelse finns i Vanliga frågor: NortonLifeLocks automatiskt förnyande prenumeration.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v66844717
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Senast ändrat: 08/12/2020