Avinstallera Norton Device Security-produkten på Mac

För att avinstallera Norton Device Security-produkten måste du ha användarnamnet och lösenordet för Mac-administratörskontot. Det är vanligtvis det användarnamn och lösenord som du använder för att logga in på Mac-datorn.

Du måste starta om Mac-datorn när du har avinstallerat Norton-produkten.

För att säkerställa oavbrutet skydd rekommenderar vi att du behåller Norton Device Security-programmet installerat på Mac-datorn.

Avinstallera Norton Device Security

Innan du följer stegen nedan, se till att du stänger Norton-programmet om det redan är öppet.

1. På Mac klickar du på ikonen Finder i docka och sedan klickar du på Program i den vänstra panelen under avsnittet Favoriter.
  2. Rulla ner och högerklicka på Norton-programmets ikon och klicka på Flytta till papperskorgen eller Flytta till papperskorg.

3. Gör något av följande baserat på vilken version av macOS du har:

• Om du har macOS 10.15.x (Catalina) eller en senare version klickar du på Fortsätt för att tillåta att Norton-produkten tar bort systemtillägget.

• Om du har macOS 10.14.x (Mojave) eller tidigare version går du till steg 4.

4. Ange lösenordet för Mac-administratörskontot när du uppmanas att göra det och klicka sedan på OK.

5. Klicka på Avinstallera i fönstret som visas.

6. Skriv in lösenordet för administratörskontot när du uppmanas att göra det och klicka sedan på Installera Helper.

7. Klicka på Starta om nu.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v134746139