Avinstallera Norton for Mac

Följ anvisningarna i något av följande avsnitt (välj det alternativ som passar din Norton-produkt):

Avinstallera Norton for Mac 7.x eller senare

1. Dubbelklicka på Norton-produkten i mappen Program.

2. Klicka på Norton Security i menyraden intill Apple-ikonen och välj sedan Avinstallera Norton-produkt.

Menyalternativen visas bara när du befinner dig i Nortonsproduktfönster.

3. I bekräftelsefönstret Avinstallera Norton-produkten klickar du på Avinstallera.

4. Ange namn och lösenord för ditt administratörskonto och klicka sedan på Installera hjälpprogram.

5. Klicka på Starta om nu i avinstallationsfönstret.

Avinstallera äldre versionen av Norton for Mac

1. Öppna mappen Symantec-lösningar i mappen Program och dubbelklicka sedan på Symantec Uninstaller.

2. Markera kryssrutorna bredvid de Norton-program du vill avinstallera i fönstret Avinstallera Symantec-produkter.

3. Klicka på Avinstallera.

4. Bekräfta att du vill ta bort produkten.

5. Skriv in ditt lösenord för administratörskontot i fönstret Autentisera och klicka sedan på OK.

6. Klicka på Stäng i fönstret med listan över objekt som tagits borts.

7. Klicka på Starta om.

Vad gör jag om det inte fungerade?