Ladda ner och kör verktyget Norton Remove and Reinstall för Windows

Verktyget Norton Remove and Reinstall används för att avinstallera och installera om eller ta bort Norton Device Security-produkten på Windows. Om du använder Mac kan du läsa Ta bort alla Norton-program för Mac med hjälp av verktyget RemoveNortonMacFiles.

Om du har Norton Family måste du avinstallera det innan du kör verktyget Norton Remove and Reinstall.

Kör verktyget Norton Remove and Reinstall

1. Ladda ner verktyget Norton Remove and Reinstall.

På Windows XP-datorer laddar du ner den Windows XP-kompatibla versionen av verktyget Norton Remove and Reinstall.

Spara filen på skrivbordet i Windows. I några webbläsare sparas filen automatiskt till en standardplats.

2. Tryck på Ctrl+J för att öppna fönstret Nedladdningar i webbläsaren.

3. Dubbelklicka på ikonen NRnR.

4. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

5. Gör något av följande beroende på situationen:

• Klicka på Remove and Reinstall för att avinstallera och installera om Norton Device Security-produkten.

• För att ta bort endast Norton Device Security-produkten klickar du på Avancerade alternativ och sedan på Ta endast bort.

• Alternativet Ta bort kanske bara visas om du har införskaffat Norton Device Security-produkten från din tjänsteleverantör. Du kan behöva kontakta din tjänsteleverantör för att installera om produkten.

6. Klicka på Fortsätt eller Ta bort.

7. Klicka på Starta om nu.

När datorn har startats om startar nedladdningen av Norton Device Security-produkten automatiskt om du har valt alternativet Remove and Reinstall.

Installera om Norton Family om du har avinstallerat det.