Återställ lösenordet för ditt NortonLifeLock-konto

Om du inte kommer ihåg lösenordet för kontot kan du ställa in ett nytt lösenord för kontot.

Om du får ett meddelande om att kontolösenordet har ändrats men du inte har godkänt ändringen, ska du omedelbart återställa lösenordet och kontakta Kundtjänst och support.

Återställ ditt lösenord

1. Öppna webbläsaren och gå till sidan Har du glömt lösenordet?.

2. På sidan Problem med inloggningen?på sidan anger du din e-postadress. Se till att ange samma e-postadress som du använde när du gjorde köpet eller när du skapade kontot.

3. Klicka på Fortsätt.

NortonLifeLock skickar anvisningarna om hur du återställer lösenordet till din e-postadress.

Om du inte får e-postmeddelandet för lösenordsåterställning inom några minuter kan du titta i skräppostmappen. Om inget konto är knutet till e-postadressen skickas inget återställningsmeddelande. E-postmeddelanden om lösenordsåterställning från NortonLifeLock har följande uppgifter:

• Från : no-reply@nortonlifelock.com

• Ämne : Har du problem med att logga in på NortonLifeLock-kontot?

Om du inte hittar e-postmeddelandet kan du ha använt en annan e-postadress för att skapa kontot. Om e-postkontot inte är aktivt måste du skapa ett nytt konto eller kontakta Kundtjänst och support.

4. Öppna e-postmeddelandet och klicka på knappen Återställ kontot.

Om e-postkontot inte är aktivt kontaktar du oss på Kundtjänst och support.

5. Ange ett nytt lösenord för kontot.

6. Klicka på Uppdatera lösenord.

7. Klicka på Fortsätt för att få åtkomst till ditt konto.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v55260946
Operativsystem: Mac OS X, Windows
Senast ändrat: 06/01/2021