Uppdatera kontouppgifterna

Använd informationen nedan för att uppdatera kontouppgifterna. Se till att du håller informationen uppdaterad för att arbeta med kontot, göra förnyelser och få meddelanden.

Om du har glömt lösenordet eller har problem med att få meddelandet för lösenordsåterställning via e-post kan du läsa Återställ lösenordet för kontot.

Om du skapade kontot med en e-postadress som du för tillfället inte har åtkomst till eller inte kan använda för att logga in på kontot ska du kontakta Kundtjänst och support för hjälp.

Kontakta Kundtjänst och support om du har andra frågor.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v54033503
Operativsystem: Mac OS X, Windows
Senast ändrat: 16/03/2021