Visa enheter och rättigheter i Norton-kontot

Du kan hitta de produkter du prenumererar på och de förmåner som prenumerationsplanen erbjuder genom att logga in på kontot. På kontot kan du också se de enheter som du har installerat skyddet på, dess säkerhetsstatus och mycket mer.

Visa rättigheter

1. Logga in på ditt konto.

2. Håll muspekaren över profilikonen och klicka sedan på Mina prenumerationer för att se förmånerna som är kopplade till prenumerationen.

3. Klicka på nedåtpilen under produktnamnet för att se förmånerna.

Du kan även se hur många licenser som är tillgängliga för installation under prenumerationsnamnet.

Visa enheter i Norton-kontot

Om du har tagit bort licensen från en enhet visas inte enheten på sidan Säkerhet för digitala enheter.

1. Logga in på ditt konto.

2. På sidan Säkerhet för digitala enheter kan du se alla enheter som du har installerat skyddet på.

3. Om du inte ser enheten klickar du på länken Historik längst ner i enhetslistan för att se äldre, inaktiva enheter.