Konfigurera VPN i Norton 360-appen för att hjälpa till att säkra din surfning på Wi-Fi-anslutningar på mobila enheter

När du använder ett komprometterat trådlöst nätverk kan nätbrottslingar stjäla data och kritisk information som du skickar och tar emot. Du kan konfigurera funktionen Secure VPN i Norton 360-appen för att automatiskt söka av och varna dig om du är ansluten till ett komprometterat trådlöst nätverk.

Funktionen är endast tillgänglig för användare som prenumererar på Norton 360 för mobiler eller Norton 360-planer som inkluderar Secure VPN. Funktionen är inte tillgänglig i alla länder.

Norton Secure VPN/Secure VPN kan inte längre användas i Indien på grund av statliga bestämmelser som kräver loggning och lagring av användardata. Du kan dock fortfarande använda produkten/prenumerationen när du reser utanför Indien.

Innan du följer stegen ska du se till att du har konfigurerat funktionen Wi-Fi-säkerhet med hjälp av Norton 360-appen. Mer information finns i Konfigurera VPN i Norton 360-appen för att hjälpa till att säkra din surfning på Wi-Fi-anslutningar på den mobila enheten

Jag har en Android-enhet

Konfigurera VPN

1. Starta Norton 360-appen från startskärmen.

2. Tryck på Sekretess.

3. På skärmen Sekretess kan du konfigurera VPN-inställningarna.

Jag har en iOS-enhet

Konfigurera VPN

1. Starta Norton 360-appen från startskärmen.

2. Tryck på Integritet.

3. Tryck på Konfigurera nu och tryck sedan på Tillåt för att lägga till VPN-konfigurationer.

4. Ange enhetens lösenkod om du uppmanas till det och se till att alternativet Automatisk anslutning av VPN är aktiverat.

Du får fortfarande Wi-Fi-säkerhetsvarningar även efter att du inaktiverat konfigurationen Automatisk anslutning av VPN på enheten.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v137722601
Operativsystem: Android;iOS