Konfigurera appsäkerhets- och internetsäkerhetsfunktioner i Norton 360-appen på Android-enheten

Du kan konfigurera funktionerna appsäkerhet och internetsäkerhet på din mobila enhet för att skydda den från appar som innehåller risker och internethot. Funktionerna omfattar:

• Apprådgivare för Google Play : Söker igenom och meddelar dig om appar innehåller risker innan du installerar dem från Google Play.

• Realtidssökning : Söker automatiskt igenom och skyddar enheten bättre från malware och riskfyllda appar.

• Återställning efter utpressningsprogram : Söker igenom appar efter utpressningsprogram som låser skärmlåset och därmed enheten tills en betalning görs och kryptografiskt utpressningsprogram som krypterar värdefullt innehåll för att hålla filer som gisslan.

• Safe Web : Hjälper till att upptäcka och varnar dig om vilseledande webbplatser innan du besöker dem.

• Safe Search : Norton Safe Search visar Norton Secured-omdömen för en webbplats i sökresultaten för att hjälpa dig att identifiera och filtrera ut misstänkta webbplatser.

Norton Safe Search tillhandahåller inte ett säkerhetsomdöme för betalda sökresultat (sponsrade länkar) och filtrerar inte bort potentiellt osäkra sponsrade länkar från sökresultaten.

För att använda funktionerna appsäkerhet och internetsäkerhet måste du aktivera Norton 360-tjänsten på enheten. När du har konfigurerat funktionen Apprådgivare för Google Play på enheten aktiverar Norton 360-appen automatiskt funktionerna, inklusive Realtidssökning, Återställning efter utpressningsprogram och Safe Web.

Du kan också använda skyddsrapporten för att se antalet säkra och skadliga webbplatser som Norton 360 har upptäckt under de senaste 30 dagarna.

Visa aktivitetsrapport för internetsäkerhet

1. Starta Norton 360-appen från startskärmen.

2. Längst ner på huvudskärmen i Norton 360-appen ska du trycka på och dra upp alternativet Skyddsrapport.

3. Under avsnittet internetsäkerhet kan du se antalet säkra och skadliga webbplatser som Norton 360 har upptäckt.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v137722459
Operativsystem: Android
Senast ändrat: 03/06/2021