Ladda ner och installera Norton 360-appen på en mobil enhet

Du kan ladda ner och installera Norton 360-appen för att skydda den mobila enheten och informationen på den mot digitala hot.

Du kan ladda ner och installera Norton 360-appen direkt på dina mobila enheter, eller så kan du skicka ett e-postmeddelande eller ett SMS-meddelande till dig själv i ditt konto eller kopiera länken med nedladdningsanvisningar och öppna det på din mobila enhet. Du kan också skanna QR-koden för att ladda ner Norton 360-appen på mobilen. Använd vilken QR-kodskanner som helst för att läsa av koden.

För att installera Norton 360-appen på Android-enheten måste du ha Android 8.x eller senare. För att installera Norton 360-appen på iOS-enheten måste du ha iOS 12.x eller senare.

Jag använder en Android-enhet och vill installera Norton 360-appen

1. Starta appen Google Play Butik på Android-enheten och sök efter Norton 360-appen.

2. På appskärmen Norton 360 trycker du på Installera.

3. När installationen är slutförd trycker du på Öppna.

4. Läs och godkänn licens- och tjänsteavtalet, bekräfta vårt globala sekretessmeddelande och tryck sedan på Logga in.

5. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt Norton-konto och tryck sedan på Logga in.

Om du får problem under installationen av Norton 360-appen ska du kontrollera att den mobila enheten har den senaste versionen av Google Play Butik-appen samt de senaste systemuppdateringarna.

Jag använder en iPhone eller iPad och vill installera Norton 360-appen

1. Starta Apple App Store-appen på iOS-enheten och sök efter Norton 360-appen.

2. På appskärmen Norton 360 trycker du på HÄMTA eller på nedladdningsikonen .

3. När installationen är slutförd trycker du på Öppna.

4. Läs och godkänn licens- och tjänsteavtalet, bekräfta vårt globala sekretessmeddelande och tryck sedan på Logga in.

5. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt Norton-konto och tryck sedan på Logga in.