Tillverkare av enhet eller modeller som inte stöds av Norton Family

Föräldrakontroll i Norton Family stöder de flesta av Androids mobila enheter för att hålla dina barn säkra när de är online. En del enhetsmodeller stöds dock för närvarande inte på grund av begränsningar eller anpassning i operativsystemet. Använd informationen nedan för att hitta de enheter som för närvarande inte stöds.

Huawei

Från och med juli 2019 stöds ingen av enhetsmodellerna från tillverkaren. Huawei lägger till batteribesparingsalternativ som kan inaktivera Norton Family och förhindra att den rapporterar någon aktivitet i enheterna. För funktioner som Appuppsikt och Platsspårning måste Norton Family alltid köras i barnets enhet. Om dina barn använder Huawei-enheter kan du fortfarande försöka konfigurera batterinställningar eller energisparfunktioner för att utesluta Norton Family från batterioptimering. Men inställningarna kanske inte fungerar i vissa modeller.

Amazon Kindle

Enheterna stöds inte eftersom de inte tillhandahåller alternativ för att spåra dina barns plats.

Chromebook

Norton Family har för närvarande kompatibilitetsproblem med Chromebook.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v132578379
Operativsystem: android,ios