Ladda ner en Norton-produkt som är köpt från en återförsäljare

För att kunna installera Norton Device Security-produkten som du har köpt från en återförsäljare eller en närstående tredjepartswebbplats måste du skapa ett Norton-konto eller lägga till den köpta produkten i ett befintligt konto.

Lägg till den köpta produkten på kontot och installera Norton-produkten

Produktnyckeln är en kombination av alfabetiska och numeriska tecken. Den innehåller inga specialtecken.
Om du har köpt en paketerad produkt online eller hos en lokal återförsäljare finns produktnyckeln på ett klistermärke på insidan av paketet. Tryckt på ett kort i paketet eller i orderbekräftelsemeddelandet.
  1. Besök norton.com/setup.

2. Klicka på Logga in överst i det högra hörnet.

3. Om du inte redan är inloggad, uppmanas du att logga in. Ange e-postadress och lösenord och klicka sedan på Logga in.
    Om du inte har ett konto klickar du på Skapa ett konto och slutför sedan registreringsprocessen.

4. På sidan Kom igång klickar du på Ange en ny produktnyckel.

5. På sidan Kom igång anger du produktnyckeln och klickar på >.

6. Läs Licens- och serviceavtalet och klicka på Godkänn.

7. Uppdatera faktureringsadressen och kreditkortsinformationen på sidan Auktorisering för årlig automatisk förnyelse.

8. Klicka på Godkänn och ladda ner.

9. Välj Kör eller Spara för nedladdningsfilen och följ de anvisningar som visas.

När Norton-installationsprogrammet körs laddas produkten ner, installeras och aktiveras automatiskt. Enheten visar aktuell skyddsstatus och ytterligare program kan installeras från ditt konto.

Om du ser meddelandet ”Ogiltig produktnyckel” kan du läsa Meddelande: ”Ogiltig produktnyckel”.