Aktivera förbetald Norton-prenumeration som köpts från återförsäljare

Om du installerar en Norton-produkt som du har köpt från en återförsäljare eller en närstående webbplats, måste du skapa ett Norton-konto eller lägga till produkten du har köpt i det befintliga kontot. Mer information finns i Hantera Norton Protection på Mitt Norton

Under installationsprocessen blir du erbjuden att registrera dig för en prenumeration som förnyas automatiskt. Mer information finns i Vanliga frågor: Norton Security-prenumeration och förnyelse

Ladda ner och installera Norton-produkten på datorn

1. Logga in på ditt Norton-konto.

2. Om du inte redan är inloggad, uppmanas du att logga in. Ange e-postadress och lösenord och klicka sedan på Logga in.

Om du inte har ett konto klickar du på Skapa ett konto och slutför registreringsprocessen.

3. På sidan Kom igång anger du produktnyckeln och klickar på >.

4. Läs villkoren och klicka på Godkänn.

5. På sidan Kom igång läser du igenom villkoren för automatisk förnyelse av prenumeration och klickar på Godkänn och fortsätt.

Nortons automatiska förnyelsetjänst är ett enkelt sätt att hålla dig skyddad mot internethot genom att automatiskt förnya din Norton-prenumeration innan den upphör. På så sätt är din Norton-produkt alltid aktuell och din dator skyddad, utan att du behöver tänka på det. När du har aktiverat den kan du logga in på ditt Norton-konto och avbryta den automatiska förnyelsen.

6. På sidan Betalningssätt anger du faktureringsadress och kreditkortsuppgifter och klickar på Godkänn och fortsätt.

Den prenumeration du har köpt kräver att du tillhandahåller denna information innan du kan aktivera den. När du har aktiverat den kan du logga in på ditt Norton-konto och avbryta den automatiska förnyelsen.

7. Verifiera ditt betalningssätt och klicka på Fortsätt.

8. Klicka på Godkänn och ladda ner.

Om du har fler än en Norton-produkt i ditt konto ska du välja den produkt du vill ladda ner och klicka på Nästa.

Klicka på Ladda ner mer om produkten du vill ladda ner inte visas i listan.

9. Följ anvisningarna som visas för att köra eller spara nedladdningsfilen. Dessa kan variera beroende på din webbläsare. Om du sparar filen måste du sedan, när nedladdningen är klar, gå till den plats du sparade filen på och dubbelklicka på filen.

När nedladdningsprogrammet körs, laddas din produkt ner, installeras och aktiveras automatiskt. Din enhet visar aktuell skyddsstatus och ytterligare program kan installeras från ditt Norton-konto.

Om du vill ladda ner på nytt eller installera på en annan enhet kan du läsa Ladda ner Norton på din enhet.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v132083659
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Senast ändrat: 09/08/2019