Installera Norton Device Security-appen från Microsoft Store

Följ dessa instruktioner från Windows 11/10 i S-läge eller ARM-baserad Windows 11-/10-enhet för att ladda ner och installera Norton Security Protection- eller Norton Security On-the-Go-appen från Microsoft Store.

Norton Security On-the-Go är för närvarande endast tillgänglig i USA.

STEG 1

Skaffa Norton Security Protection-appen från Microsoft Store

1. Logga in på ditt konto på Windows 11/10 i S-läge eller ARM-baserad Windows 11-/10-enhet.

2. Klicka på Hämta det från Microsoft på sidan som visas.

3. På Microsoft Store-sidan för Norton-skyddet klickar du på Hämta och installerar appen.

Du kan också öppna Microsoft Store-appen på enheten och söka efter Norton Security Protection 1.

Om du vill installera Norton Security On-the-Go öppnar du Microsoft Store-appen på enheten och söker efter Norton Security On-the-Go 2.

1 Direkt tillgänglighet till Norton Security Protection-appen från Microsoft Store är begränsad till Australien, Frankrike, Italien, Nya Zeeland, Spanien, Tyskland och USA.

2 Tillgänglighet till Norton Security On-the-Go-appen från Microsoft Store är begränsad till USA.

STEG 2

Aktivera Norton Device Security-appen

Välj något av följande alternativ beroende på prenumerationen:

Jag har en aktiv prenumeration

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

2. På sidan Välkommen klickar du på Jag har redan en prenumeration.

3. När du ser en inloggningsuppmaning anger du e-postadress och lösenord för Norton-kontot och klickar på Logga in.

4. Följ anvisningarna på skärmen.

Jag vill prova Norton

Du får en testperiod på 7 dagar av Norton Security Protection och Norton Security On-the-Go.
  • Om du laddade ner Norton Security Protection kräver den kostnadsfria testversionen aktivering av en månadsprenumeration.

• Om du laddade ner Norton Security On-the-Go kräver den kostnadsfria testversionen aktivering av en årlig prenumeration.

Du debiteras för prenumerationen först efter att testperioden är slut. Du kan avsluta den automatiska förnyelsen när som helst under testperioden via Microsoft Store.

Aktivera den kostnadsfria testversionen

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

2. I fönstret Välkommen klickar du på Starta kostnadsfri testperiod.

3. Ange betalningsuppgifter om Microsoft Store uppmanar dig att betala.

Om du inte ser en ruta med en uppmaning om att betala måste du köpa en prenumeration efter att testperioden är slut.

4. Följ anvisningarna på skärmen.

Testperiodens varaktighet kan variera mellan regioner.